Boisen Safety A/S

Værnemidler

Information

Værnemidler

Se vores udvalg af værnemidler her på siden. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. 

Boisen Safety har et bredt udvalg af høreværn, vi tilbyder vores eget brand THOR, i propper og kopper. Vi har samarbejde med både Uvex og Honeywell så vi kan dække alle behov inden for høreværn.

Se vores udvalg af høreværn

Boisen Safety har et bredt udvalg af Sikkerhedsbriller. I denne kategori tilbyder vi flere briller i vores eget THOR Mærke, Herudover har vi et samarbejde med UVEX, det gør at vi kan dække alle behov for sikkerhed i denne kategori.

Se vores udvalg af sikkerhedsbriller

Boisen Safety har et bredt udvalg af Åndedrætsværn. Vi tilbyder engangsmasker i vores eget THOR mærke, samt har et samarbejde med STS om forhandling på turboåndedrætsværn, samt halv og hel masker.

Se vores udvalg af åndedrætsværn

Boisen Safety har et bredt udvalg af knæbeskyttelse, som du kan læse mere om inden på siden omkring åndedrætsværn. 

Se vores udvalg af knæbeskyttelse

Vi tilbyder en førstehjælpskasse og et ophæng til denne i vores eget THOR Brand.

Se vores udvalg af Thor First Aid

Boisen Safety har et bredt udvalg af beklædning, Vi tilbyder flere forskellige engangsbeklædning i vores eget THOR brand.

Se vores udvalg af beklædning

Boisen Safety har et bredt udvalg af hovedværn, her har vi Samarbejde med ROCK fra Italien, hvor vi har forhandlingen af Rock i Danmark. Dertil tilbyder vi et sortiment fra Uvex.

Se vores udvalg af hovedværn

Boisen Safety har et samarbejde med UVEX og tilbyder forskellige modeller af deres sko i vores sortiment.

Se vores udvalg af sikkerhedssko

Boisen Safety har et bredt udvalg af faldsikring, som du kan læse mere om inde på siden omkring faldsikring.

Se vores udvalg af faldsikring

Kontakt i dag

Kontakt os & hør mere

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til din henvendelse, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.