Boisen Safety A/S

Om firmaet

om os

Om Boisen Safety

Erik Boisen grundlagde i 1971 i København, virksomheden Erik Boisen Trading A/S.

Virksomheden startede som en handelsvirksomhed med produkter af forskellig art men turen til Kina i 1976 på Kanton messen, var årsagen til at importen af svineskindshandsker begyndte. Sidenhen udviklede sortimentet sig og vores brand THOR, blev en del af sortimentet, som vi siden har bygget videre på.

I 2006 blev virksomheden solgt og i starten af 2007, skiftede vi navn til Boisen Safety A/S. Virksomheden har siden 2006 været en del af Abena koncernen.

Vi tilbyder i dag en bred vifte af arbejdshandsker samt personligt sikkerhedsudstyr, lige fra høreværn, hovedværn, øjenværn, engangsdragter, sikkerhedssko, åndedrætsværn og faldsikring.

Hos Boisen Safety går kvalitet, viden og service, hånd i hånd. Det betyder at vi ønsker at levere kvalitetsprodukter til vores kunder og som slutbrugeren kan have tillid til.

Vi har en stor viden om vores produkter og en generel stor viden om de produkter som findes på markedet.

Denne viden deler vi med vores forhandlere, herunder tilbydes oplæring i vores produkter til salgspersonale så vi sammen sikre at slutbrugeren bliver tilbudt de rigtige produkter og dermed den optimale beskyttelse.

Service for Boisen Safety er at have glade og meget tilfredse kunder.

Vi tilbyder derfor blandt andet:

  • Dag til dag levering, også direkte til jeres kunder
  • Vareprøver

Et hurtigt og konkret svar eller løsning, på alle henvendelser.

Kontakt i dag

Kontakt os & hør mere

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til din henvendelse, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.