Boisen Safety A/S

HanDsker

Information om vores udvalg

Arbejdshandsker

Se vores udvalg af handsker her på siden. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig.  

THOR flex 7320

Boisen Safety har et bredt udvalg af dyppede handsker, i vores egne mærker THOR og ODIN. Det dækker fra den klassiske montagehandske, til mere avancerede dypninger der er vandtætte, med ekstra greb, touch funktion og meget mere.

Se vores udvalg af dyppede hansker

Boisen Safety har et bredt udvalg af oksehudshandsker, i mærkerne THOR og ODIN. Dette sortiment er til de mere opslidende opgaver. Her finder du både skind og spalt versioner af oksehudshandsker med manchet.

Se vores udvalg af oksehudshandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af gedeskindshandsker, i mærket THOR. I dette sortiment finder du alt i handsker til Teknik og montage opgaver, transport og den originale driverhandske.

Se vores udvalg af gedeskindshandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af syntetiske handsker. Disse handsker er til de mere fintfølende opgaver, indendørs, her er materialet i PU vinyl og nitril.

Se vores udvalg af syntetiske handsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af Industri og svejsehandsker i Mærket THOR.
Disse handsker er beregnet til brug i industrien. Her arbejder vi både med Oksehud og Gedeskind samt oksespalt til enhver svejseopgave eller hård slitage ved arbejde på maskiner.

Se vores udvalg af industri- og svejsehandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af Vinterhandsker i Mærket THOR.
I denne kategori tilbyder vi mange variationer af forede handsker, i flere forskellige materialer, Gedeskind, Nitril, Latex og PU.Der er handsker til alt slags vintervejr.

Se vores udvalg af vinterhandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af NBR / gummihandsker, som du kan læse mere om inden på siden omkring NBR / gummihandsker.

Se vores udvalg af NBR/ og gummihandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af stof og strikhandsker samt havehandsker , som du kan læse mere om inden på siden omkring stof og strikhandsker og havehandsker.

Se vores udvalg af stof-, strik, og havehandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af engangshandsker, som du kan læse mere om inden på siden omkring engangshandsker.

Se vores udvalg af engangshandsker

Boisen Safety har et bredt udvalg af Cut og kemihandsker,
Vi har skærehæmmende handsker i alle Kategorierne B, C, D, F
Og vi har Kemihandsker der dækker de fleste behov i PVC, Nitril og Butyl materialer.

Se vores udvalg af cut- og kemihandsker

Kontakt i dag

Kontakt os & hør mere

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til din henvendelse, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.