Om Boisen Safety

Boisen Safety A/S:

Boisen Safety A/S er et 30 år gammelt import- og handelsfirma. Firmaet startede oprindeligt som en almindelig handelsvirksomhed, men har de sidste mange år fokuseret udelukkende på vores kernekompetence; produktion, import og salg af arbejdshandsker. Boisen Safety A/S hed tidligere Erik Boisen Trading A/S, men i forbindelse med et generationsskifte pr. 1/5 2006, har vi pr. 1/1 2007 valgt at skifte navn og udskifte det tidligere logo og friske virksomhedens visuelle identitet op. Vores ideologi

Kvalitet - Viden - Service
Vi ønsker at sælge varer at en ordentlige kvalitet, som vores kunder kan være stolte af at have på hylderne og sælge videre til slutbrugerne. Vi ønsker at have en meget stor ekspertise om vores produkter og en stor generel viden om markedets produkter. Vi ønsker at give denne viden videre til vores kunder, så rådgivningen i forbindelse med salg og brugen af vores produkter kan foregå på et meget højt niveau. Vi ønsker at give vores kunder en den bedste service!! Vi sender derfor varer fra dag-til-dag, rådgiver vores kunder omkring brugen af vores produkter og hjælp til salget af vores produkter til jeres kunder. Vi tilbyder derudover også levering af varer direkte til jeres kunder, vareprøver og oplæring af salgspersonale. Hvem er vi: I forbindelse med generationsskiftet 1/5 2006 overtog Ivan Laursen ledelsen af virksomheden.

Personlige oplysninger: 

Ingen personlige oplysninger der registreres på Boisen Safety A/S, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Boisen Safety A/S.


Virksomheden består nu af:

Hans-Erik Næsager
John Filsøe -
René Næsager -
Thomas Laursen-